Buna ziua.
Am vandut o masina catre un dealer VW prin buyback (eu cumparand alta noua de la ei) cu toate documentele necesare. Ramasese o diferenta de plata din partea lor de 6000 de eur, urmand ca in maxim 2-3 zile conform spuselor lor ce la la banca de care apartin sa imi vireze banii. Au trecut 3 saptamani de atunci si apar fel si fel de scuze , "Azi platim si se vor vedea banii" din pacate in nici unul din cele multe "Azi" banii nu s-au vazut. Cum pot proceda in continuare?
Expediati o somatie prin care sa ii puneti in vedere sa achite diferenta de pret in x zile de la primirea acesteia si indicati contul bancar.
Somatia o puteti face personal (o trimiteti prin posta cu confirmare de primire si continut declarat sau o expediati prin intermediul unui executor judecatoresc) sau prin intermediul unui avocat.
In situatia in care nu achita diferenta de pret in termenul stipulat, ca termen pus in vedere pentru rezolvarea amiabila a situatiei, va puteti adresa instantei de judecata cu o Cerere de chemare in judecata.