avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca

In 1983 am fost incadrat la sectia Laminor 550 - Intreprinderea Otelu Rosu, ca inginer stagiar. Dupa 5 luni m-am transferat la o alta intreprindere.
Va rog sa-mi spuneti daca pot solicita adeverinta pentru grupa 1 (sau 2 ?) de munca pentru cele 5 luni, de la firma care detine arhiva in prezent. Mentionez ca in carnetul de munca nu sunt referiri la grupa de munca. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
silviu1958, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 26 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este dreptul dvs. sa solicitati adeverinta intocmita conform anexa 14 la HG nr. 257/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita, dar trebuie sa existe si documente care sa ateste faptul ca v-ati desfasurat activitatea in grup de munca ... chiar daca v-ati transferat la o alta entitate, acest lucru nu implica si faptul ca automat ati prestat activitatea si intr-o grupa de munca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare dodoambra dodoambra Buna ziua, Am 62 de ani inpliniti in octombrie 2013 (nascut in 1951) Sunt angajat din 1977 septembrie ca inginer. Repartitia am avut-o la o intreprindere cu ... (vezi toată discuția)
Valorificare grupa munca - hotarare judecatoreasca gheorgheulici gheorgheulici In Carnetul de munca am inscris inca din anul 1990 faptul ca in perioada 1983 -1989 m-am incadrat in grupa a II-a de munca. La pensionare, Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea problema : firma iacm dimbovita (transformata ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna seara, am urmatoarea problema : firma IACM Dimbovita (transformata ulterior in CONSIRD SA), unde am facut stagiatura in 1986-1989,s-a desfiintat prin ... (vezi toată discuția)