avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am cistigat in instanta cheltuieli de judecata cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

am cistigat in instanta cheltuieli de judecata cu Societatea ...

am cistigat in instanta cheltuieli de judecata cu Societatea Investcapital LTD cu sediu ales la Kruk Romania SRL din Tirgoviste . Am decizie definitiva si irevocabila emisa de Tribunal .Cum trebuie sa procedez ca sa pot primi banii
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 10:43, 25 Septembrie 2020
Trebuie sa legalizați hotărârea la instanță și să faceți o cerere de executare silită pe care să o depuneți la un executor judecătoresc din circumscripția Curții de Apel unde își are sediul societatea în cauză. Trebuie să anexați cererii această hotărâre legalizată, precum și o taxă judiciară de timbru de 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întoarcerea executării silite pe cale separată. am câștigat ... marian19 marian19 Întoarcerea executării silite pe cale separată. Am câștigat in instanță întoarcerea executării, legalizat hotărârea ca neapelata și acum nu mai ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari a tribunalului andreya1202 andreya1202 Buna dimineata, Daca am o hotarare a Tribunalului, prin care admite cererea societatii de a recupera o creanta, reprezentand prejudiciu material produs, ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)