avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrarile contabile referitor la TVA si sumele ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrarile contabile referitor la TVA si sumele neincasate

Buna ziua,In martie 2020 am pierdut process ptr recuperare banilor de la clentul X,bani apartinand perioadei iunie 2015-aprilie 2016.Nu am constituit provision ptr.aceasta suma si clientul este trecut deja in ct.4118-client rau platnic.Care sunt inregistrarile contabile referitor la TVA si sumele neincasate si cum se calculeaza dpdv fiscal aceasta pierdere.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Provizioane clienti incerti sonia2 sonia2 Buna seara si multumesc ca existati. Deoarece nu am mai avut asemenea cazuri,va rog sa imi spuneti daca procedez corect in urmatoarele doua ... (vezi toată discuția)
Faliment breja breja Buna ziua, Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta Nastase  Cristina Nastase Cristina Trebuie sa stornezi din clenti si sa ii duc in afara bilantului sunt clienti si din ani precdenti ii pot scate prin 117 ??? s au prin 121 . i am scazut prin ... (vezi toată discuția)