avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatie de a face incasarea prin casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatie de a face incasarea prin casa de marcat?

Buna ziua. O societate care produce fose septice si le comercializeaza cu montare la adresa beneficiarului este obligat a face incasarea prin casa de marcat sau se incadreaza la exceptii? Cf Oug 28/1999 lit. i) serviciile de instalatii, reparatii si intretinere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului;
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Casa marcat pentru comercializare tâmplarie de tip termopan și sisteme de protecție solară (jaluzele și rulouri exterioare) anca_gt anca_gt Bună seara, vă rog să îmi spuneți dacă o societate comercială care vinde, doar pe bază de comandă, cu măsurători realizate la domiciliul clientului, ... (vezi toată discuția)
Exceptii de la obligativitatea de a avea casa de marcat vlad.aurelia vlad.aurelia Mai exista activitati care sa fie exceptatea de la obligativitatea de a avea casa de marcat?Cf OG.99/29 august 2000 la punctul 13 la exceptii era \"servicii de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat monica_d monica_d Pentru o firma nou infiintata care presteaza servicii de reparatii centrale de apartament si obtinere autorizatii ISCIR este necesara casa de marcat fiscala? ... (vezi toată discuția)