avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si la curtea ...

Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si la curtea de apel pe care l-am castigat insa avocatul nu mi-a cerut cheltuieli de judecata motivul nu il stiu dar din luna Mai anul acesta cand s-a terminat procesul ma tot minte ca a depus acte (nu stiu ce acte) ca sa recuperez banii si sa astept sa vina acasa ceva de la tribunal si sa o anunt asta a fost in iunie am stat pana in august cand am sunt-o si a zis ca sunt in concediu sa sun dupa 1 septembrie am sunat si a zis la fel ca a facut cerere sau ce a facut si sa astept sa vina acasa ceva de la tribunal ,eu cred ca ma minte suma e mare pt. mine 1500 ce pot sa fac daca nu vrea sa ma ajute sa cer cheltuielile de judecata chitanta de 1000 de la tribunal mi-a cerut-o sa o depuna la dosar cand i-am dat si 500 pt. curtea de apel fara sa imi dea chitanta zicand ca depuna ea chitantele la dosar dar nu a depus ce pot face nu am copii de pe chitanta ca am zis ca e avocat
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:33, 26 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru banii platiti fara sa primiti chitanta, cel mai probabil, nu veti primi nimic drept cheltuieli de judecata.
Daca dosarul s-a finalizat si avocatul nu a depus chitanta cu suma primita la dosar, instanta de fond nu a mentionat in hotararea data ca recuperati cheltuielile de la CJP, A trecut si apelul si nu s-a rezolvat nimic. Cel mai posibil, nici nu se va rezolva.
Puteti sesiza baroul de avocati din judetul dvs. despre atitudinea avocatului respectiv, ca sa se stie. Nu vad cum va poate ajuta baroul la concret, sa va recuperati banii.
Cred ca v-ati pacalit, neverificand depunerea chitantei la dosar si respectiv achitarea unor bani fara sa primiti chitanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai probabil ar fi sa faca o cerere de obtinere a cheltuielilor pe cale separata, astfel ca va trebui sa verificati pe portalul instantelor daca figureaza depus un astfel de dosar si eventual sa i solicitati doamnei avocat sa va indice nr de dosar.

La fel de bine este posibil ca instanta sa fi omis a se pronunta pe aspectul cheltuielilor desi avocata le a solicitat si in acest caz e posibil sa fi cerut completarea dispozitivului hotararii.

Chitantele in original nu au de ce sa stea la dvs caci nu veti obtine astfel cheltuielile. Ele se depun in original la dosarul cauzei si vor fi avute in vedere de catre judecator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)
Am dat in judecata casa de pensii pitesti si la curtea de apel ... bebelyoung bebelyoung Am dat in judecata casa de pensii pitesti si la curtea de apel am castigat dandu-mi sentinta finala dar avocatul nu a depus cheltuielele de judecata , se mai ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata blondy180 blondy180 buna ziua!am o rugaminte la dumneavoastra.as dori sa stiu cum imi pot recupera cheltuielile de judecata dintr-un proces civil.eu sunt in calitate de parat iar ... (vezi toată discuția)