avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am dat in judecata casa de pensii pitesti si la curtea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am dat in judecata casa de pensii pitesti si la curtea de apel ...

Am dat in judecata casa de pensii pitesti si la curtea de apel am castigat dandu-mi sentinta finala dar avocatul nu a depus cheltuielele de judecata , se mai poate face ceva sa recuperez cheltuielele de judecata de 1500 lei pt. mine sunt bani multi in comparative cu pensia mea
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bebelyoung , utilizator 07:10, 23 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
În cazul în care cheltuielile de judecată nu au fost solicitate în cadrul procesului, puteți formula o acțiune separată pentru recuperarea acestora.
Daca acestea au fost solicitate, însă nu au fost dovedite, iar instanța de judecată le-a respins, intervine instituția autorității de lucru judecat, ceea ce înseamnă că nu le veți mai putea recupera pe cale separată.
Da cheltielile nu au fost solicitate asta a zis avocata zicand ca depune ea o solicitare si de aceea va rog sa imi spuneti unde pot sa vad daca a depus ca eu nu mai am chitantele pt.ca le-a cerut ca sa le depuna de ce nu le-a depus nu stiu
Eu va multumesc anticipat

Ana Brăileanu a scris:

Bună ziua,
În cazul în care cheltuielile de judecată nu au fost solicitate în cadrul procesului, puteți formula o acțiune separată pentru recuperarea acestora.
Daca acestea au fost solicitate, însă nu au fost dovedite, iar instanța de judecată le-a respins, intervine instituția autorității de lucru judecat, ceea ce înseamnă că nu le veți mai putea recupera pe cale separată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si la curtea ... bebelyoung bebelyoung Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si la curtea de apel pe care l-am castigat insa avocatul nu mi-a cerut cheltuieli de judecata motivul nu il ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata esmeralda_hon esmeralda_hon Buna ziua! in urma cu ceva timp s-a dat verdictul final pentru un proces pe care l-am intentat impotriva angajatorilor mei anul trecut! asi vrea sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Lipsa chitanta onorariu avocat la dosarul de fond cris2020 cris2020 Daca la dosarul de fond, judecat si avand hotarare definitiva si irevocabila nu exista chitanta de onoariu avocat atasata in dosar ci doar imputernicirea ... (vezi toată discuția)