avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... E permis ca in 2020 o institutie bugetara sa ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

E permis ca in 2020 o institutie bugetara sa conditioneze decontarea ...

Am luat cateva zile de concediu imediat dupa starea de urgenta din 2020, la un hotel foarte bun dintr-o statiune din tara, cu plata la receptie.
Am obtinut bon fiscal si factura pe care le-am depus pentru decontare la angajator.
Surpriza!
Hotelul nu figureaza in listele ministerului economiei, drept pentru care mi-a fost refuzat decontul.
Intrebari:
Este permis ca in 2020 o institutie bugetara sa conditioneze prin norme interne decontarea serviciilor turistice doar in locatii inscrise in evidentele ministerului economiei sau in caz contrar sa solicite in mod expres angajatilor o copie dupa certificatul turistic al unui hotel sau pensiune functionala?
Sunt permise solicitari suplimentare de "dovezi" ca hotelul are drept de prestare servicii turiatice, fata de cele prevazute in lege?
Unde scrie?
Reamintesc ca a fost in perioada imediata dupa starea de urgenta, cand nu prea am avut de unde sa aleg caci multe erau inchise, deci insrierea in listele ministerului nu era chiar o prioritate un comparatie cu nevoia mea de distantare fizica si cu nevoia intregii economii de a functiona sub o forma sau alta.
Imi sunt incalcate drepturile prin refuzarea decontarii in baza unor documente fiscale autentice?
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
DumitruAlb, utilizator

Alte discuții în legătură

Decontare servicii turistice mapn Botox Botox Bună ziua, unitatea militară unde lucrez nu dorește să-mi deconteze factura pentru serviciile turistice, pe motiv că Vila unde am fost cazat nu este in ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal - pfa Gabisc Gabisc Bonurile fiscale pot fi inregistrate ca documente fiscale pt inregistrarea in contabilitatea PFA-ului. Ma refer la cazurile in care nu primesti factura ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pe oug 28/1999 Constantin Teodor Constantin Teodor Azi s-a suspendat activitatea unui restaurant de catre ANAFpentru ca la clientii [b][u]persoane juridice (frme)[/u][/b]s-au emis facturi si chitante in loc de ... (vezi toată discuția)