avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Grant capital de lucru fără salariat?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Grant capital de lucru fără salariat?

Bună ziua!
Se pot accesa granturi de capital de lucru dacă nu deții salariat/angajat?
Pe de o parte nu precizează nicăieri acest lucru, nici prin nr. de telefon oficial cu informații suplimentare nu au putut răspunde la această întrebare.
Pe de altă una dintre condițiile pt. grantul de capital de lucru este următoarea: "menținerea sau, după caz, suplimentarea numărul de salariați pe o perioadă de minim șase luni de la data acordării grantului"
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
balintakos, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la programul de granturi calital de lucru, referitor ... dragosbigal dragosbigal Buna ziua. La programul de granturi calital de lucru, referitor la mentinerea locurilor de munca pentru minim 6 luni de la data obtinerii finantarii: daca ... (vezi toată discuția)
Conflict munca iotza12 iotza12 cine ma ajuta sa fac o sesizare catre itm ca am lucrat un an si nu mi s-a inregistrat contractul de munca si nici nu am primit salariul pe o perioada de sapte ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare adelina20001 adelina20001 Buna ziua! Daca luna in aprilie am avut 16 ore suplimentare efectuate, angajatorul imi va plati orele + sporul de 75%? Doar in art 120 din Codul Muncii se ... (vezi toată discuția)