avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua. La programul de granturi calital de lucru, ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua. La programul de granturi calital de lucru, referitor ...

Buna ziua. La programul de granturi calital de lucru, referitor la mentinerea locurilor de munca pentru minim 6 luni de la data obtinerii finantarii: daca societatea are 2 puncte de lucru cu 2 coduri caen diferite+ salariatii aferenti, iar solicitarea grantului s-a efectuat pe unul dintre punctele de lucru (pt. ca nu exista posibilitatea de a fi finantate 2 coduri caen), trebuie mentinut angajat personalul din acel punct de lucru, sau intreg personalul societatii? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)
Competetie granturi dimitrie.sir dimitrie.sir Buna ziua, Ca orice tanar cercetator am depus un proiect pentru finantare printr-un grant, la o competitie interna a unei universitati. Recunosc, nu speram eu ... (vezi toată discuția)
Srl vs srl-d Slim2012 Slim2012 Va salut... Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe http://www.aippimm.ro despre fondurile europene ... (vezi toată discuția)