avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, vreau sa știu și eu dacă e normal ca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, vreau sa știu și eu dacă e normal ca cei de la ...

Bună ziua, vreau sa știu și eu dacă e normal ca cei de la mansardă sa fie taxați dublu doar pe singurul motiv ca avem spațiul mai mare???mansardă care este construita pe un bloc de garsoniere..
Taxați dublu ma refer de la femeia de servici pana la alte servicii..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:43, 26 Septembrie 2020
Repartizarea costurilor parte comuna se face in functie de cota indiviza
Daca apartamentul este mai mare beneficiaza automat de cota indiviza mai mare si costurile comune sunt mai mari in raport de spatiu cu destinatia d elocuinta cu suprafata mai mica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pentru caldura eX3nna1 eX3nna1 Buna seara, Avem o situatie la bloc si solicitam putin ajutor din partea dvs. In urma cu aproximativ 30 de ani, in asociatia noastra s-a hotarat ca plata ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza - bloc nou de locuinte Neguee Neguee Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de cota parte indiviza. De ceva timp s-a terminat constructia unui bloc de locuinte care ... (vezi toată discuția)
Repartizarea salariilor conducerii asociatiei de proprietari lucicorina lucicorina va rog sa ma ajutati cu o informatie:daca intr-o asociatie de proprietari exista blocuri de mai multe tipuri de la garsoniere pana la apartamente ... (vezi toată discuția)