avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gestionarul in concediu medical...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gestionarul in concediu medical...

Bună ziua, in cazul in care gestionarul unic intra in concediu medical (urgență) ce se întâmplă cu gestiunea . Eliberarea bunurilor din gestiune către consum nu poate fi oprita și întrebarea este cine preia gestiunea in lipsa gestionarului și cine răspunde pentru aceasta. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 26 Septembrie 2020
Dacă nu a fost numit un gestionar, conducătorul organizaţiei socialiste va desemna un angajat căruia i se va preda gestiunea şi care va gestiona bunurile pe o perioadă de cel mult 60 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatului danielairis danielairis sunt angajata la o firma din braila.cu toate ca am o stare de sanatate destul de precara,am lucrat in conditii destul de grele.in urma cu trei saptamani ,am ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestionar la gestiuni materiale carmen1975 carmen1975 Buna ziua, am intrebarea urmatoare: cum se procedeaza legal in situatia in care gestionarul lipseste din unitate pe motiv medical mai mult de 60 zile ... (vezi toată discuția)
Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)