avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt roman, vreau sa ma casatoresc cu o femeie din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt roman, vreau sa ma casatoresc cu o femeie din Africa. Salut, ...

Sunt roman, vreau sa ma casatoresc cu o femeie din Africa.

Salut, sunt roman si vreu sã mã casatoresc cu o fata din Africa, stam de 6 ani impreuna. Ea era aici cu studi dar sa intors anul trecut. As dori sa stiu daca putem căsători fără ca ea sa fie in Romania? Si pe baza certificatu de casatoria ea poate veni in Romania?

Multumesc mult pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Crucer , utilizator 12:04, 28 Septembrie 2020
casatorie fara mireasa prezenta, nu , nu se poate.
Da, căsătorie fara soti nu poate exista.

Mergeti în Africa sau ii faceți chemare in România.
Multumesc foarte mult.

Dupã casatorie ea poate sa ramene in Romania? Care sunt alte / conditiile necesare pentru permise de sedere in Romania.
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
Crucer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american in romania SimonaD. SimonaD. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lista completa a actelor necesare casatoriei cu un cetatean american in Romania, atat pentru mine cat si pentru el va ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)