avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot invoca contarctul de comodat ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot invoca contarctul de comodat ?

Va rog dati-mi un sfat... Pot incheia un contract de comodat cu firma tatalui meu, al carei sediu e in casa tatalui, pentru a invoca diverse motive in vederea producerii de efecte juridice ? de exemplu pt motiv de reziliere a unui contract servicii ca urmare a schimbarii locatiei sau pt diverse acte juridice ? Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:15, 21 Decembrie 2009
Puteti incheia contract de comodat cu proprietarul spatiului respectiv! Faptul ca firma tatalui dvs are sediul intr-un imobil proprietatea lui nu inseamna ca acel contract de comodat se poate incheia cu firma tatalui , ci cu insusi tatal dvs!
Referitor la rezilierea unui contract de prestari servicii pe motivul ca v-ati mutat sediul , scuza este puerila si o astfel de reziliere nu poate opera cu certitudine decat daca este stipulat in contractul dvs de prestari servicii ca , in cazul in care firma isi muta sediul , atunci contractul poate fi reziliat! Ca sa folositi contractul de comodat pentru diverse acte juridice? La ce anume va referiti Detaliati!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat reziliat - mentiune la orc sonvie sonvie Buna seara. Am cautat in tot forumul cu discutii referitoare la societati comerciale, dar nu am gasit nimic concret, asa ca va rog sa ma ajutati cu detalii ... (vezi toată discuția)
Sediu societate- urgent va rog Geo_2008 Geo_2008 Se poate rezilia un contract de comodat pentru un spatiu in care este sediul unei firme fara a exista dovada unui alt spatiu. Va rog argumentati cu temeiul ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Un s.r.l. cu asociat unic cesioneaza toate partile sociale pe care le detine. Se opereaza la Registrul comertului aceasta modificare. Sediul social ... (vezi toată discuția)