avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am urmatoare intrebare: Am un IF (90% ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am urmatoare intrebare: Am un IF (90% sotul, 10% sotia) ...

Buna ziua!
Am urmatoare intrebare: Am un IF (90% sotul, 10% sotia) pe IF ul acesta am demarat un proiect AFIR cu derulare pe 5 ani, unde mentioneaza ca cel cu 90 % sotul nu trebuie sa si schimbe jobul actual aflat in UAT . Dupa pandemie la jobul lui au inceput sa scartie treburile si vrea sa si schimbe jobul dar nu este in acelasi UAT cu locuinta , ca sa nu mai fie conditionat se pot transfera procentele IF sa treaca sotia pe 90% si sotul pe 10% sa nu mai foe condotionat pt job. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Este momentul unui divort? denisa 15 denisa 15 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am in derulare un proiect prin fonduri europene, iar in firma suntem 3 asociati: unul 50%, eu 49%, iar sotia ... (vezi toată discuția)
Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, dar am si o fetiță de 9 ani ,si as dori ca fetita sa treaca pe numele viitorului soț? Dan rotariu Dan rotariu Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, dar am si o fetiță de 9 ani ,si as dori ca fetita sa treaca pe numele viitorului soț? Dar fetita este ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare apartament Victor_Storm Victor_Storm Buna ziua. Doresc sa stiu care este suma minima pe care trebuie sa o declare ca pret de vanzare-cumparare a unui imobil. Mai precis, parintii mei, vor sa ... (vezi toată discuția)