avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuiesc in chirie cu contract, as dori sa stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuiesc in chirie cu contract, as dori sa stiu drepturile și obligațiile părților

Buna seara.locuiesc in chirie cu contract.asi dori sa ma ajutati.cuirevine sarcina de a remedia defectiunile centralei termice,instalatiei de apa,bazinului de toaleta etc..(alte lucruli decat consumabilile)?mie sau propietarulu?multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:24, 29 Septembrie 2020
Proprietarul (sau locatorul) este obligat de codul civil sa faca acele reparatii. Dvs. , ca locatar trebuie sa efectuati acele reparatii care sunt necesare din folosinta obisnuita a bunului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am stat cu chirie cu contract... mi s-a spart o țeavă la bucătărie ... MitrofanGheorghe MitrofanGheorghe Am stat cu chirie cu contract... Mi s-a spart o țeavă la bucătărie și a fost inundat vecinul de dedesupt.. În urma acesteia am chemat un instalator care ... (vezi toată discuția)
Infiltratii de apa planseu, somatie reparare grigorehoratiu20000 grigorehoratiu20000 Buna as vrea si eu sa ma lamuresc cu o problema De curand ma m mutat cu familia in chirie eu sotia si fetita noastra de 6 luni .Zilele acestea am avut o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli contract de închiriere persoană fizică Ticu1976 Ticu1976 Este obligat chiriașul să suporte o parte din cheltuielile cu reparația centralei,instalației electrice etc (vezi toată discuția)