avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Am un dosar penal pentru conducere auto ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Am un dosar penal pentru conducere auto sub influenta ...

Buna ziua ! Am un dosar penal pentru conducere auto sub influenta alcoolului, am depus declaratia la sectia de politie si din cunostintele mele etapele care succed sunt fie prezentarea la judecatorie,daca judecatorul o cere respectic sentinta ! Intrebarea mea este : unde as putea intreba de situatia dosarului meu pentru ca au trecut 2 luni si nu am primit nici un semn !! Ma poate ilumina cineva ?
~ Conținut șters la cerere ~
Intrebati la politistul care cerceteaza. Indicat ar fi sa consultati un avocat in legatura cu cazul dvs.
Bună ziua ! A trecut 1 an și 4 luni și încă nu au început procesul .. Am înțeles ca se poate face o contestație în legătură cu întârzierea, dar sunt interesat de ce beneficii mi-ae aduce . Mulțumesc anticipat!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Intrebati la politistul care cerceteaza. Indicat ar fi sa consultati un avocat in legatura cu cazul dvs.

Contestatia poate urgenta solutionarea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda veche de 1 an ,ajunsa la taxe si impozite . DanCcm DanCcm Buna ziua . Zilele trecute mi-a venit acasa impozitul cu o valoare de 1.000 ron pentru amenda contraventionala . Am ramas surprins de suma si nu imi puteam ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ce sa fac...sa astept rezolvare.sa angajez un avocat.cat costa un avocat Laurentiu-Claudiu Laurentiu-Claudiu Am si eu o problema...In urma cu ceva timp aproximativ 5 luni am depus o plangere penala la politie,pana acum nu s-a intamplat nimic concret,totul se ... (vezi toată discuția)