avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.. Cum pot afla dacă Fostul soț lucrează ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.. Cum pot afla dacă Fostul soț lucrează sau sta ...

Bună ziua.. Cum pot afla dacă Fostul soț lucrează sau sta pe șomaj!? El spune ca nu sa angajat din martie și pana în prezent ca sta pe șomaj. Ma gândesc sa nu minta doar pentru a nu plati cât trebuie pensia alimentara la copil..
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:59, 29 Septembrie 2020
punând in executare hotarârea prin care a fost obligat la plată.
în cadrul executării, executorul va face adrese ca sa afle veniturile.
În prezent plătește pensia de întreținere`? Este cu plata la zi raportat procentual la cuantumul ajutorului de șomaj`?
Pentru început îi puteți propune să va arate lunar talonul de la șomaj, sau daca primește banii în bancă, să vă arate extrasul de cont cât îi intră lunar în cont.
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara....desi exista lege,nu se aplica!!! ContSters114133 ContSters114133 buna ziua! am procedat asa cum m-ati sfatuit si am depus plagerea la prim procuror unde am explicat ca dosarul pentru pensia alimentara sta de 5 luni la ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie de intretinere Se poate cere instantei ca pensia alimentara pentru minor sa fie stabilita nu ca o valoare fixa in lei ci ca o proportie de 1/4 din venitul lunar, avand in ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez?- marire pensie de intretinere aida_80 aida_80 sunt divorzata de aproape 6 ani,fostul sot imi plateste o pensie alimentara de 125 lei(de un an...trimite societatea unde lucreaza in prezent),in primi ani nu ... (vezi toată discuția)