avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Abreviere Nume PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Abreviere Nume PFA?

Salut,

O intrebare probabil banala...

Am inregistrat de curand PFA la ONRC. Numele acceptat este de forma "Nume Prenume1-Prenume2 PERSOANA FIZICA AUTORIZATA".

Avand in vedere faptul ca este un nume destul de lung, se poate prescurta aceasta terminatie "PERSOANA FIZICA AUTORIZATA" in "PFA" pe facturi, contracte, declaratii ANAF?
Cel mai recent răspuns: davidw , utilizator 21:29, 29 Septembrie 2020
În documente de tipul indicat de dumneavoastră, răspunsul este nu. Pe site, un blog, o ofertă etc., e altceva, dar în contracte, facturi, declarații Anaf nu, în niciun caz.

davidw a scris:

Salut,

O intrebare probabil banala...

Am inregistrat de curand PFA la ONRC. Numele acceptat este de forma "Nume Prenume1-Prenume2 PERSOANA FIZICA AUTORIZATA".

Avand in vedere faptul ca este un nume destul de lung, se poate prescurta aceasta terminatie "PERSOANA FIZICA AUTORIZATA" in "PFA" pe facturi, contracte, declaratii ANAF?

Am inteles, multumesc!
Am inteles, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate persoana fizica neautorizata dobre_dani dobre_dani Salut, Site-urile de freelancing ofera oportunitati de munca pentru oricine, autorizat sau nu. Inceputul este intotdeauna dificil, in primul rand pentru ca ... (vezi toată discuția)
Incasare bani - pfa in pending MrDerpson MrDerpson Salut, Am si eu cateva intrebari. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta/sfatui. Ideea este ca eu am inceput sa lucrez pentru o companie (nu e din ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pfa? dianartms dianartms Buna ziua, De 3 ani sunt pfa, cresc capre si fac branza si incerc sa devin din exploatatie agricola o ferma de succes. Cand m-am dus la RC si la ANAF sa ma ... (vezi toată discuția)