avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model pentru formularea unei cereri de revizuire a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model pentru formularea unei cereri de revizuire a dosarului

Bună seara ma poate ajuta cineva cu un model pentru formularea unei cereri de revizuire a dosarului, deci sentința a fost definitiva și suntem nemulțumiți de ea, drept de contestație sau apel nu mai avem
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: robertateglas , utilizator 05:15, 2 Octombrie 2020
Modele :
[ link extern ] }

Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Modelele sunt pur orientative,contează motivarea cererii de revizuire și.incadrarea în motivele prevăzute de lege.In cazul dvs ceasul al 12 lea a trecut de mult probabil sansele sunt infime.Daca inteleageati sa va angajați av erau putin mai mari decât infime dar tot foarte mici.
Am avut avocat angajat, dar incompetenta pt asemena cazuri și a spus cuvântul

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Modelele sunt pur orientative,contează motivarea cererii de revizuire și.incadrarea în motivele prevăzute de lege.In cazul dvs ceasul al 12 lea a trecut de mult probabil sansele sunt infime.Daca inteleageati sa va angajați av erau putin mai mari decât infime dar tot foarte mici.

7 luni de zile ma fost dusa de nas în necunostinta de cauza... Am aflat adevărul la final

robertateglas a scris:

Am avut avocat angajat, dar incompetenta pt asemena cazuri și a spus cuvântul

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cum.v-a dus de nas și care era adevarul?Ce obiect avea procesul dvs încât av nu avea experienta-?Oricum nu va așteptați la minuni chiă daca aveați av angajat la acest moment procesual e greu .

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)