avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model pentru formularea unei cereri de revizuire a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model pentru formularea unei cereri de revizuire a dosarului

Bună seara ma poate ajuta cineva cu un model pentru formularea unei cereri de revizuire a dosarului, deci sentința a fost definitiva și suntem nemulțumiți de ea, drept de contestație sau apel nu mai avem
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: robertateglas , utilizator 05:15, 2 Octombrie 2020
Av angajat am avut din momentul în care am început demersurile
Scaderea arestului domiciliar din Marea Britanie exacutat în baza mandatului de arestare

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cum.v-a dus de nas și care era adevarul?Ce obiect avea procesul dvs încât av nu avea experienta-?Oricum nu va așteptați la minuni chiă daca aveați av angajat la acest moment procesual e greu .

Incercat i sa prezentati situația cu mai multe amănunte și adresați intrebarea în forumul de drept penal poate va răspunde cineva specializat.Din postarea dvs inițială am crezut ca este vorba despre o revizuire în civil...
Nu știu cum sa postez

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Incercat i sa prezentati situația cu mai multe amănunte și adresați intrebarea în forumul de drept penal poate va răspunde cineva specializat.Din postarea dvs inițială am crezut ca este vorba despre o revizuire în civil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)