avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Casa de marcat pentru lucrari de constructii mici ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Casa de marcat pentru lucrari de constructii mici pentru locuinte?

Buna ziua, Am o firma nou infiintata - SRL cu cod caen principal 7111 - proiectare arhitectura si Coduri CAEN secundare din SECTIUNEA F - CONSTRUCTII . Momentam am avut lucrari de constructii mici pentru locuinte. Este necesar sa am casa de marcat pentru astfel de lucrari? Sau pot sa folosesc doar factura si chitanta?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:14, 3 Octombrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie casa de marcat fiscala conform OG 28 din 1999, art. 2, lit. l).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot trece activitate secundara cod caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand i.i. ? dan.b dan.b Pot trece activitate secundara cod Caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand I.I. ? Am infiintata o intreprindere individuala cu cod Caen ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat? gabi.artis gabi.artis daca o firma presteaza un serviciu atat catre populatie cat si ptr persoane juridice, mai exact montare tamplarie pvc este obligata sa foloseasca casa de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat hori21 hori21 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL,cod CAEN 4332 Lucrari de tamplarie si de dulgherie,mai precis: montare,reglare,reparare termopane .Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)