avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita

Am un SRL cu o datorie la administratia financiara de 65000 ron ,aceasta datorie o am din 2004. Judecatoria a numit un lichidator firma nu are bunuri materiale si nici nu poate plati aceasta datorie.Firma are sediul social la domiciliul unde locuiesc impreuna cu sotia si fiul meu .Garsoniera (sediul social)este proprietatea mea si a sotiei persoana fizica.Poate lichidatorul sau vreo hotarare judecatoreasca sa-mi ia locuinta?
daca o sa va faceti vinovat de intrarea firmei in insolventa, da
vina mea este ca nuam predat bilanturile din 2005 dar tot din 2005 firma nu a mai avut activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

firma cu datorii time_out time_out buna seara. am fost asociat si administrator la o societate srl care nu a mai avut activitate din anul 2005. in anul 2008 registrul comertului a cerut ... (vezi toată discuția)
Lichidare pop sergiu pop sergiu Buna seara.Am o firma in lichidare pt nedepunerea bilanturilor din 2004,a fost numit un lichidator,firma are datorii de 10000 ron plus penalitati,datorii ce ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)