avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma cu datorii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma cu datorii

buna seara. am fost asociat si administrator la o societate srl care nu a mai avut activitate din anul 2005. in anul 2008 registrul comertului a cerut dizolvarea pentru nedepunerea bilanturilor, si s-a numit un lichidator judecatoresc. sediul social al societatii nu s-a schimbat insa in 3 ani nu am primit nici o somatie nici o instiintare din partea lichidatorului. mentionez ca societatea are datorii la finante. eu sunt plecata din tara de 2 ani, insa in cazul in care s-ar fi primit ceva pe numele meu sau al societatii as fi fost instiintata. cum ar trebui sa procedez in continuare? pe site-ul RECOM societatea apare in lichidare. ce se intampla in cazul in care nu platesc datoriile la finante? suma este in jur de 15.000 ron. mi se poate vinde partea mea de apartament pe care o detin? multumesc.
Cel mai recent răspuns: time_out , utilizator 23:05, 10 Noiembrie 2010
buna ziua, pana la vanzarea partii dumneavoastra mai e cale lunga. daca lichidatorul numit va constata ca firma a intrat in insolventa din culpa directa a administratorilor, dupa pronuntatrea unei hotarari judecatoresti se pot urmari bunurile acestora, pana la concurenta sumelor datorate creditorilor. daca, insa, se constata ca firma intrat in insolventa din motive neimputabile celor din administratie, atunci nu trebuie sa va faceti probleme
deci singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa stau sa astept sa ia legatura lichidatorul cu mine? au trecut deja 3 ani...nu exista un termen de prescriptie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare time_out time_out buna seara. am fost asociat si administrator la o societate srl care nu a mai avut activitate din anul 2005. in anul 2008 registrul comertului a cerut ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma Mara Ionescu Mara Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)
Dizolvare a unei firme cu datorii jadeeed jadeeed Am o mare problema si as avea mare nevoie de niste sfaturi... Tatal meu a avut o firma, un SRL. Din anul 2005 a introdus si un asociat in aceasta firma, si ... (vezi toată discuția)