avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez in invatamantul privat. Intrebarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez in invatamantul privat. Intrebarea mea este ...

Buna ziua. Lucrez in invatamantul privat. Intrebarea mea este daca angajatorul este obligat să ne dea libera ziua de 5 octombrie ( Ziua Educatiei)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 30 Septembrie 2020
Nu cred ca este obligatorie acordarea de zi libera in aceasta data, pentru sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 decembrie camelllya camelllya Buna ziua, Lucrez in sectorul privat . Azi seful meu m-a informat ca 1 Decembrie este zi libera din punct de vedere legal doar pentru cei care lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite la deces membru familie friday_325 friday_325 Buna ziua, as dori sa aflu daca exista vreo lege care obliga angajatorul sa acorde zile libere platite la decesul unui membru al familiei angajatului ? Conform ... (vezi toată discuția)
Zile libere evenimente familiale - sector privat rmihoc rmihoc Buna ziua, Este obligatorie acordarea de zile libere platite in afara concediului de odihna in cazul unor evenimente familiale deosebite, in sectorul ... (vezi toată discuția)