Buna ziua,
Lucrez in sectorul privat . Azi seful meu m-a informat ca 1 Decembrie este zi libera din punct de vedere legal doar pentru cei care lucreaza la stat, iar in sectorul privat decizia apartine angajatorului, primele, orele platite dublu sau o zi libera fiind complet excluse.
Zilele de sărbătoare legală în care nu se lucrează sunt valabile si in sectorul privat?
Buna ziua. Chiar m-a amuzat mesajul.
Cred ca ar trebui sa se mai informeze sau sa fie informat, seful tau. Codul muncii, si Contractul colectiv unic la nivel national sunt valabile pentru toti angajatii. Este zi libera data prin lege si platita.
Contractul colectiv unic la nivel national
CAPITOLUL 5
Concedii şi zile libere
Art. 52. - (1) În fiecare săptămână, salariatul are dreptul, de regulă, la 2 zile consecutive de repaus săptămânal.
(2) Repausul săptămânal se acordă, de regulă, sâmbăta şi duminica.
(3) În cazul în care activitatea de la locul de muncă, în zilele de sâmbătă şi duminică, nu poate fi întreruptă, prin contractul colectiv de muncă la nivel de unitate se vor stabili condiţiile în care zilele de repaus săptămânal să fie acordate şi în alte zile ale săptămânii sau cumulat pe o perioadă mai mare.
Art. 53. - (1) Zilele de sărbătoare legală în care nu se lucrează sunt:
- 1 şi 2 ianuarie;
- prima şi a doua zi de Paşte;
- 1 Mai;
- 1 Decembrie;
- prima şi a doua zi de Crăciun;
- 2 zile pentru fiecare dintre cele două sărbători religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decât cele creştine, pentru persoanele aparţinând acestora.
(2) Acordarea zilelor libere se face de către angajator
Bineinteles ca este zi libera pentru toata lumea, inclusiv angajatii din sectorul privat. :P
Faceti-i sefului dumneavoastra cadou de Mos Nicolae o carticica n umitaCODUL MUNCII, poate se lamureste ca angajatii au destul de multe drepturi, nu numai obligatii si el, ca angajator " care este" #-o are obligatia sa respecte aceste drepturi.;)
Intamplarea face ca seful meu sa fie consilier juridic, in consecinta eu cred ca e foarte bine informat. Probabil s-a bazat pe faptul ca sunt proapat absolventa, angajata de putin timp (6 luni) si nu imi cunosc drepturile de angajat.
Am citi Art. 53 dar nu era specificat sectorul privat si daca stau bine si ma gandesc nu erau specificat ca ar putea sa existe unele exceptii :">
nu exista exceptii... bineinteles ca acestea exista atunci cand se foloseste intimidarea... stie foarte bine individu' despre ce e vorba!
intrebarea este: ce va doriti? stiut fiind faptul ca v-ar putea sicana in continuare!
Orele suplimentare
catalin07
Buna ziua. Am incheiat un contract de munca cu perioada nedeterminata cu o societate. In contract este specificat timp de lucru 8 ore/zi, 40 ore/saptamana. ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii
loscarlos
Intr-un an calendaristic sunt mai multe zile declarate sarbatori legale. In mod normal aceste zile ar trebui sa fie libere, dar din pacate unii sunt nevoiti sa ... (vezi toată discuția)