avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema masina SH
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema masina SH

Buna ziua,

Am o problema cu masina personala vanduta si poate ma puteti ajuta.
Mai exact, cumparatorul, a vazut-o de 2 ori inainte sa o cumpere si a verificat-o personal (odata chiar a mers si fratele lui cu ea), i-am spus absolut tot ce am schimbat la ea cat timp a fost in proprietatea mea timp de 3 ani (cu facturi doveditoare) iar dupa ce a luat-o si a plecat cu ea, m-a sunat dupa 30 de minute, cand a ajuns acasa, ca masina are probleme, ii face spuma in vasul de la lichidul de racire si ulterior a dus-o la service unde i s-a spus ca este chiuloasa defecta si costa undeva la 6000 de lei. Tin sa precizez ca eu nu am stiut ca este chiuloasa defecta. In urma cu vreo 3 luni, mi-a facut si mie acea spuma in vasul de expansiune dar masina a fost reparata la service (factura i-am si dat-o cumparatorului) unde mi s-a spus ca este alta piesa pe care am si schimbat-o pe loc si masina nu a mai avut nici o problema cu spuma respectiva. Acum, noul proprietar spune sa facem actele de vanzare cumparare din nou, pentru a trece din nou masina pe numele meu (ceea ce eu nu prea sunt de acord deoarecere cu masina am facut 2000 de km de cand am reparat-o si nu a mai avut nimic, inclusiv el s-a uitat in seara cand a luat-o, a ridicat capota la motor) sau ameninta ca ma da in judecata. Oare ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Militaru_Razvan , utilizator 17:24, 30 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto second hand verificat în service înainte de achiziționare, probleme mari după doar 4 zile. cine e răspunzător, vânzătorul sau service-ul? csiszar13 csiszar13 Buna ziua, In data de 15.09.2017 am cumparat o masina second hand, acesta a fost verificata la un service autorizat skoda si acestia mi-au spus ca masina ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul in care un vanzatorul vinde masina ... profesor44 profesor44 Cum se procedeaza in cazul in care un vanzatorul vinde masina cu vicii ascunse? (vezi toată discuția)
Obligatie de reparatii Cristina24252627 Cristina24252627 Recent am cumparat o casa, in timpul renovarilor (dat jos tencuiala, gresie s.a.m.d) am descoperit ca sunt infiltratii de apa in preteti. Casa vecina (spate in ... (vezi toată discuția)