avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt in concediu de odihna 3 saptamani pot avea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt in concediu de odihna 3 saptamani pot avea contract ...

Daca sunt in concediu de odihna 3 saptamani pot avea contract de munca pe 8 ore la alt angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 1 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca sunteti in concediu de odihna 3 saptamani puteti avea contract de munca pe 8 ore la alt angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna corapeptea corapeptea Buna ziua, Am angajat de curand o persoana care lucreaza 8 ore/zi 3 zile pe saptamana, acum doreste sa efectueze concediul de odihna si nu stiu cum ar ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si zile libere Dani1993 Dani1993 Este.legal ca angajatorul sa lege zilele de concediu de odihna cu zilele libere care imi reveneau în mod normal ? Dau 1 exemplu,eu lucrez 1 zi 12 ore cu 1 zi ... (vezi toată discuția)
Fara concediu biaa24 biaa24 Buna! Problema este : sunt angajata la o firma de un an si jumatate,(chiar daca sunt acolo de aproape doi ani si jumatate),in tot timpul asta,noi n-am ... (vezi toată discuția)