Ne-am mutat acum 2 ani intr-un nou ansamblu rezidențial. Înainte de a semna contractul, ni s- cerut suma de 1500lei - un depozit pentru plata utilităților pana le trecem pe numele nostru. Am achitat, am semnat contractul și asta a fost tot. La aprox 6-7 luni am fost chemați la administrație sa ne luam restul de bani, dar din lipsa de timp, nu am ajuns și alți vecini care nu se mutaseră in același timp cu noi au mai primit aprox 150lei și am crezut ca oricum nu are rost sa mergem pt ca nu mai primim nimic. După 2 ani am primit o factura in valoare de aprox 800 lei și informația ca plata de 1500 lei nu se găsește nicăieri. Nu am păstrat chitanța de la banca atât de mult timp pt ca am crezut ca nu mai e nevoie, dar acum dezvoltatorul ma pune la plata. Legal, cât trebuie păstrată o factura de genul?
Solicitati vanzatorului sa va prezinte documentele care au stat la baza incheierii contractului d evanzare cumparare,unde ar trebui sa se regaseasca dovada platii sumei solicitate fara de care nu se putea incheia documentul de dobandire bun imobil
Blocare cont?
sorin1364
Buna ziua.
Va rog daca puteti sa imi dati un sfat in legatura cu o situatie neclara .Am fost sunat de catre banca unde detin un card de salariu sa imi aduca ... (vezi toată discuția)