avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale E necesar sa deschid punct de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

E necesar sa deschid punct de lucru?

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: societate cu sediul in Bucuresti presteaza servicii catre o societate din alt oras, in baza unui ctr de prestari servicii. La sediul clientului, unde se presteaza activitatiile, societ. din Buc a dus un container pentru a-si depozita piesele de schimb necesare prestarii serviciilor. Trebuie declarat punct de lucru la Registrul Comertului? Containerul se poate declara la admin financiara fara sa existe pc de lucru?
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Stan , Consilier juridic 09:08, 2 Octombrie 2020
Nu. Dar cu pana la urma tot cei de la registrul comertului decid, nu e rau macar sa dati un telefon la ei si sa intrebati, pentru a fi sigur.
Containerul e amplasat pe domeniul public? Daca e amplasat pe domeniul privat nu vad de ce ati declara acest container.
Nici punct de lucru nu este nevoie sa declarati, dvs prestati o activitate la sediul clientului. Trebuie sa aveti de la Registrul Comertului (verificati daca nu aveti deja) un constatator de autorizare la terti/beneficiari cu codul CAEN- activitatea pe care o prestati acolo.

Ana Stanescu
www.serviciisrl.ro - Servicii consultanta societati comerciale
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
Ana Stan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura - pt. furnizorul meu cimpazu cimpazu buna ziua! am urmatoarea speta si nu sunt convinsa ca procedez corect: intre mine si societatea B exista un contract pe prestari servicii, imi presteaza ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)
Sediu societate comerciala cateldestept cateldestept Societatea noastra doreste sa achizitioneze un teren pe care sa amplaseze un container, cu destinatie de birou. Putem muta sediul social in aceasta locatie, la ... (vezi toată discuția)