avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Optiune adaugare pliant \"Ai castigat ... \" la o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Optiune adaugare pliant "Ai castigat ... " la o comanda online - legalitate

Am un magazin online si doresc sa ofer optiunea clientului de a plasa in colet, impreuna cu comanda un pliant care sa contina in mare "Felicitari, ai castigat ... (continutul comenzii)".

Este legal sa fac asa ceva? Daca nu, aveti idee ce lege previne acest lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 2 Octombrie 2020
daca se face asta la cererea expresa a clientului, e ok. Probabil ca ajunge la clientul lui in baza unei tombole sau ceva. Dva doar livrati.
Multumesc pentru raspuns! Ideea este ca noi vindem spre clientul final, si nu ar exista o tombola sau promotie reala, ci doar ar servi de exemplu ca o justificare catre partenerul de viata pentru diverse achizitii cu care nu ar fi de acord.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
overburn, utilizator
atunci va complicati inutil.
Intrebarea era despre legalitate totusi
pai nu stiu cat de legal e sa ii puneti in colet pliant cu a castigat, cat omul vi l-a platit, ce a castigat ?
Nu cred insa ca va fi nicio problema, cat exista dovada clara ca omul a optat pt acel pliant in colet.
Mai asteptati si alte raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online Tbyon Tbyon Am nevoie de cateva informatii referitoare la crearea unui magazin online mic: - pot sa-l folosesc ca persoana fizica - trebuie sa platesc taxe - cum ... (vezi toată discuția)
Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)