avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura notariala cu titular in izolare COVID. Fratele ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura notariala cu titular in izolare COVID. Fratele meu va ...

Procura notariala cu titular in izolare COVID.
Fratele meu va veni in tara pentru 14 -16 zile dintr-o tara..."zona rosie". Va intra in autoizolare, etc..., problema e ca vine sa-si reinnoiasca pasaportul. Cum poate face procuri notariale (depunere acte, ridicare pasaport nou) pe numele meu, el fiind in izolare , cand din ce stiu prezenta titularului la notar este obligatorie. Astept raspunsuri urgente ! Stima!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:31, 2 Octombrie 2020
Discutați cu un notar. Doar el vă poate ajuta.

NaeV a scris:

Procura notariala cu titular in izolare COVID.
Fratele meu va veni in tara pentru 14 -16 zile dintr-o tara..."zona rosie". Va intra in autoizolare, etc..., problema e ca vine sa-si reinnoiasca pasaportul. Cum poate face procuri notariale (depunere acte, ridicare pasaport nou) pe numele meu, el fiind in izolare , cand din ce stiu prezenta titularului la notar este obligatorie. Astept raspunsuri urgente ! Stima!

Și poza cine o face?
Nu se poate obține pașaport cu procură specială nici dacă ar fi în străinătate, d-apoi venit fiind în țară. Doar pentru ridicarea lui ați putea fi împuternicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot s a i fac pasaport fratelui meu fara ca el sa fie in tara? shushsanu shushsanu buna ziua.fratele meu lucreaza in strainatate mai exact in grecia....acuma angajatorul ii cere pasaport dar din pacate nu se poate intoarce in tara pt ca ar ... (vezi toată discuția)
Info covid marian1983 marian1983 Buna ziua , numele meu este miu marian și locuiesc în Austria,pe data de 18 mai vreau să mă întorc în România . Întrebarea mea este daca fac testul PCR ... (vezi toată discuția)
Procura pt pasaport gabrielroman gabrielroman buna seara,va rog sa ma ajutati.putin timp in urma am fost in tara pentru a face buletin si pasaport fiului meu care a implinit 14 ani.facut buletin depus acte ... (vezi toată discuția)