avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara. Cer scuze pentru deranj. Am și eu o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara. Cer scuze pentru deranj. Am și eu o întrebare din ...

Buna seara. Cer scuze pentru deranj. Am și eu o întrebare din partea prietenei mele. Deci prietena mea e din Rep.Moldova cu dubla cetățenie romina. Peste puțin timp se căsătorește cu un cetățean al Albaniei in Albania. După căsătorie au dorința de a veni in londra. Ce trebuie sa facă ea ,și cum sa obțină viitorul ei soț un permis de călătorie familiara ori viza. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ce e de facut pentru ca sotia (cetatean strain) sa nu aiba nevoie de viza pentru a calatori in u.e? Cristi_stelistu01 Cristi_stelistu01 Buna ziua, Sunt Cristi cetatean roman, m-am casatorit civil pe teritoriul statului Cipru cu o cetateana a Republici Moldova. Am dorii sa venim in Romania ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu o filipineza Petru0786 Petru0786 Buna ziua, locuiesc de 4 ani in Londra si as dori sa ma casatoresc in Romania cu o filipineza care locuieste in Filipine. Este posibil dupa casatorie ca ea sa ... (vezi toată discuția)