avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Loc de parcare pentru insotitor persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Loc de parcare pentru insotitor persoana cu handicap

Soțul meu este de 16 ani pensionat pe caz de boala grad 1 cu însoțitor.
Eu , ca soție si însoțitoare , având autoturism pe numele meu, pot obține loc de parcare pentru persoane cu handicap?
Dacă da, ce acte sunt necesare și unde trebuie sa merg.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 12:23, 3 Octombrie 2020
Trebuie sa depuneti niste documente la autoritatile locale.
Am gasit pe net acest articol, dar verificati la primarie daca nu sunt modificari la ce scrie in articol, e de acum 2 ani.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de boala si indemnizatie de insotitor vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! tatalui meu i s-a stabilit un grad de handicap 2 cu insotitor. el este inca in campul muncii. va rog sa-mi spuneti ce drepturi are. poate lua ... (vezi toată discuția)
Ingrijire Amoreamore Amoreamore Buna ziua, as avea nevoie de o informatie ! Tatal meu in varsta de 77 de ani ,este diagnosticat cu Coxartroza avansata, de aproximativ 7,8 ani merge destul ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate pensionar care lucreaza cu jumatate de norma InaBucur InaBucur Situatia este urmatoarea: persoana este pensionata la limita de varsta si lucreaza cu jumatate de norma intr-un domeniu conex, varsta 66 ani. De o luna sufera ... (vezi toată discuția)