avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor asupra lucrarilor studentilor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor asupra lucrarilor studentilor

O institutie de invatamant superior poate sa vanda lucrarile de arta ale studentilor (realizate in cadrul procesului de invatamant), urmare a expunerii acestora in cadrul unei expozitii? Ce contract ar trebui sa se incheie intre student si institutie? (c. de cesiune drepturi autor?)
Va multumesc.
Da. Un contract de cesiune de drepturi de autor este suficient!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pictor,cum sa vand tablouri?? principessa60 principessa60 buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Exemplare cu titlu-gratuit in baza legii dreptului de autor adi29 adi29 Buna ziua! Lucrez intr-un muzeu si am realizat o expozitie si un catalog al acesteia. Am solicitat in scris, in baza legii dreptului de autor, acordarea cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pt confectionare de accesorii Li_Ra Li_Ra Confectionez accesorii (cercei, bratari, coliere) si o prietena care are un magazin vrea sa le vanda in magazinul ei, insa nu stiu care este calea legala. ... (vezi toată discuția)