avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am semnat un precontract de vanzare cumparare la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am semnat un precontract de vanzare cumparare la notariat cu ...

Am semnat un precontract de vanzare cumparare la notariat cu un dezvoltator imobiliar, precontract pentru care am platit taxe notariale. Dupa un am incheiat contractul de vanzare cumparare si am platit taxe notariale pentru toata suma. Intrebare: nu trebuia sa platesc taxele
notariale pentru diferenta? Vorbesc de un avans de 15000 de euro !
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
MihaelaGruia, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:14, 2 Octombrie 2020
Nu. Sunt 2 acte care se taxează diferit.
Taxele la antecontract se percep in functie de suma achitata ca avans, iar taxele pentru perfectarea vânzării, la prețul total al tranzacției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa cumpăr un imobil in val de 92000 euro. ... ancamate ancamate Buna ziua, Doresc sa cumpăr un imobil in val de 92000 euro. Anul trecut am făcut un antecontract și am plătit un avans de 77000 euro, urmând ca acum sa ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat 2 garsoniere pe numele meu, la contractul vc ... dayana7 dayana7 Am achizitionat 2 garsoniere pe numele meu, la contractul VC platesc onorariul notarial ( plus intabularea) pt fiecare in parte sau doar unul singur? ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale antecontract si contract v-c imobil Lulica Lulica Buna seara In cazul in care inchei un antecontract de v-c la un notar pe jumatate din suma negociata pentru cumpararea imobilului, achit niste taxe ... (vezi toată discuția)