avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara.Am o ruda care are decizie de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara.Am o ruda care are decizie de executare silita pentru ...

Buna seara.Am o ruda care are decizie de executare silita pentru neachitarea unui imprumut bancar de peste 40000 lei.A primit decizia de executare si punerea sub sechestru pentru 2 masini si o remorca,acestea fiind toate bunurile mobile si imobile cu care este inregistrat la administratia financiara.Toate acestea insumate nu cred ca pot sa depaseasca suma de 10000 la o evaluare a executorului.Inrebarea mea este ,ce se intampla in continuare si daca exista un termen de prescriptie la executare si asupra caror bunuri se mai poate indrepta executorul?.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: anechitei , utilizator 07:48, 3 Octombrie 2020
Citiți art.781 cod proc civ si va lămuriți ce se poate executa și ce nu
Daca are salariu, executarea silita poate continua prin poprire.
Impotriva executarii poate depune contestatie in termen de 15 zile, daca e cazul. Sa mearga cu actele la un avocat.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Sechestru apartament, imprumut bancar, problema urgenta buradaflorin buradaflorin Buna Ziua, am facut un imprumut de 65milioane acum 4 ani pentru cineva, acea persoana nu a mai platit de ceva timp,nu stiu exact de cand! Imi tot veneau ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)