avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu o casa revendicata . O judectoare mi-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu o casa revendicata . O judectoare mi-a revendicat ...

Probleme cu o casa revendicata . O judectoare mi-a revendicat o casa care are un teren de 600 mp ( intra si terenul de sub casa). Casa are o pivnita de 210 mp, un nivel de 210 mp si un pod de 210 mp. Problema este ca expertul a scris ca aceasta casa are 160 mp si terenul are 400 mp. Dar eu cand le-am masurat cu ruleta am vazut ca sunt cu mult mai mari.( suprafata desfasurata a casei este de 630 mp, iar a terenului de 600 mp ) . Ce pot face acum ? Mentionez ca eu sunt proprietarul acestei case de 35 de ani, de cand a fost revendicata casa de tatal meu in 1985, in urma unei sentinte date de trbunal pe timpul comunistilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
guvidul100, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:47, 4 Octombrie 2020

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

.Mai mult decat atat ati schimbat pana acum daca nu ma înșel de 2-3 ori profilul pt a adresa aceleași întrebări cu actele care nu se gasesc la arhiva,cu despăgubirile care erau prea mici conform grilei notariala și acum cu acest nou subiect.

De 2-3 ori ? cred ca de 20 de ori :)) si degeaba i se zice de fiecare data ca problema asta si altele pe care le are, nu se rezolva pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o casa nationalizata Hamarsold1944 Hamarsold1944 O judecatoare de la Tribunal a stabilit despagubiri pentru o casa nationalizata prin decretul 92/1950 sau o HCM anexa la decret. Acolo scrie in buletin ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire, uzucapiune si expropriere ( situatie deosebit de incurcata) ... gigliola gigliola Mostenire, uzucapiune si expropriere ( situatie deosebit de incurcata) In 1923 , sora bunicului meu cumpara un teren a carui suprafata nu e mentionata in ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ( cer sa ma ajute cineva , chiar un notar daca se poate) . Hamarsold1944 Hamarsold1944 Va rog sa binevoiti sa-mi evaluati si mie un imobil din Dolj , din zona A a orasului Craiova conform grilei notariale din 2013. Imobilul nationalizat avea ... (vezi toată discuția)