avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... NOMENCLATURA STRADALA Buna seara! Am aflat recent ca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

NOMENCLATURA STRADALA Buna seara! Am aflat recent ca s-a modificat ...

NOMENCLATURA STRADALA

Buna seara! Am aflat recent ca s-a modificat numele strazii unde locuiesc. Eu la domiciliu am si sediul firmei. As vrea sa evit toate drumurile ce implica schimbarile prevazute. As vrea sa fac demersuri la primarie sa revina strada la denumirea veche. Ca sa ma explic, inainte si in acte am Strada Luceafar nr 28 si acum s-a schimbat in Flacara nr 11. Se poate sa solicit la primarie sa revina strada cum era inainte, pe Luceafar? E posibil asa ceva?

Alte discuții în legătură

Mi s-a schimbat denumirea si nr strazii pe care locuiesc si cu sediul firmei Mz11 Mz11 Am aflat cu stupoare ca de ani de zile mi s-a schimbat denumirea si nr strazii pe care locuiesc, iar eu la domiciliu am si sediul firmei. Imi ingreuneaza ... (vezi toată discuția)
Sediu social modificare strada si nr danapremix danapremix Ce acte trebuiesc daca domniile lor au hotarat sa modifice denumirea strazii si nr unde exista sediul social? (vezi toată discuția)
Modificare adresa sediu social odynn odynn Buna ziua. Primaria municipiului in care isi desfasoara activitatea firma mea, a schimbat numele strazii unde am sediul social. denumire veche: str ... (vezi toată discuția)