M am mutat recent intr o noua zona din Iasi dar a aparut o problema, un vecin parcheaza mereu in dreptul geamului ( apartamentul meu fiind la parter ). Am incercat sa discut cu el dar nu am putut ajunge la o intelegere, as vrea sa stiu daca este legal ceea ce face deoarece in fiecare dimineata sunt trezit de sunetul masinii domnului aceasta fiind cu motor diesel avand sunetul specific.Multumesc
ma confrunt cu aceeași problema.
unde pot face o sesizare pt a rezolva problema?
precizez ca e vorba de un trotuar, la max 3 de fereastra, unde parchează 2-3 mașini (nu pot chema de fiecare data politia locala, mai ales ca aceste mașini se schimba frecvent);
ce sa mai zic de situația când primăria amenajează locuri de parcare f. aproape de ferestrele blocului (sec. 3 București)
mulțumesc!
Chemati politia rutiera, daca parcarea de pe trotuar nu e amenajata de catre administratia locala. Parcarea pe trotuar e interzisa. Daca administratia locala a amenajat parcare fara respectarea legii, dati-i in judecata.
Parcare sub geam
Diana_a3
Buna, am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati.. de curand m-am mutat intr un bloc la parter..iar in spate blocului e plin de masini. nu ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)