avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sa imi vizitez bunica sau sa iau legatura cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sa imi vizitez bunica sau sa iau legatura cu ea? Povestea ...

cum pot sa imi vizitez bunica sau sa iau legatura cu ea?
Povestea e lunga, din ceea ce stiu eu c am asa sta treaba. Bunicul a decedat in 2016. Sa favut succesiunea iar bunica partea ea a vanduto sau a cedato mamei (cu uzufruct viager...sper ca am spus corect). De 1 saptamna si jumatate bunica a plecat de acasa cu fratele mamei. Nu am nici un contact, daca l am cautat ma jignit. A mutato pe bunica intro garsoniera in acelasi oras in chirie. Ceea ce mi as dori eu e sa iau legatura cu ea pt ca totusi are 88 ani si vreau sa stiu ca e ok. Care ar fi pasii legali?ce trebuie sa fac. Am gasit unde se presupune ca ar fi in chirie dar nu raspunde la usa. Numar de telefon nu are nici un apropiat in afara de telefonul unchiului meu. Pe mine ma jigneste, nu doreste sa vorbeasca deloc. Imi doresc doar sa vorbesc vu ea sa fiu eu linistita ca nu are nevoie de nimic. Si vreau sa fac acest lucru legal. Care ar fii pasii si demersuriile?sa pot sa dau de ea?exista vreo lege care il sa ma oblige sa nu o vizitez?sau sa pot sa dau de ea sa imi spuna ea aceasta chestie. Totusi e bunica mea. In urma cu cateva luni cand am vazuto ultima data a fost totul ok.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:50, 5 Octombrie 2020
mai incercati la acea usa, vorbiti cu vecinii..
Daca nu dati de ea, anuntati disparitia ei la politie.
trimitet-i mesaj unchiului inainte ca daca nu va zice unde e, mergeti la politie sa ii anuntati disparitia.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si case lazarandrey lazarandrey pentru mai bine de 8 ani mam ingrijit de un unchi care statea la tara ,acesta trebuia sa imi lase casa si bunurile iar in iunie acesta a murit la 57 de ani nu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere loc veci, unchi decedat, intre verisoare. Marcela2iul Marcela2iul Vara mea sustine ca ea este mostenitoare pt.ca s-a ocupat de funeralii.(cu banii unchiului, care a murit in azil, si tot ea l-a determinat sa cumpere alt loc ... (vezi toată discuția)
La ce anume ''foloseste'' politia?! gaby1976 gaby1976 Buna seara! Hristos a inviat! Vreau sa va povestesc ce am patit cu un politist de la sectia 4 din Galati, politist pe care nu stiu cum il cheama deoarece nu ... (vezi toată discuția)