avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare facultativa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare facultativa

Va salut!

As dori sa stiu ce tip de asigurare facultativa pentru acoperirea posibilelor daune provocate autovehiculului aflat in proprietate poate fi achizitionata de pe piata asigurarilor pentru a acoperi riscurile din timpul utilizarii acestuia de catre alte persoane decat proprietarul.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
ActFast, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 15:02, 5 Octombrie 2020
Asigurare CASCO, dar atenție la completarea chestionarului, în care, practic, veți declara că autovehiculul va fi condus și de alte persoane. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta dubla Galadriel75 Galadriel75 Am o situatie in care pentru creditul prima casa se plateste asigurare pe locuinta, obligatorie conform contractului de imprumut, la valoarea evaluata pentru ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul refuza plata daunelor desi am casco tedy72 tedy72 Buna. Lucrez intr-o multinationala si in febr.2014 am facut un accident (fara victime) cu alta masina din compania noastra. Masina din fata a oprit brusc pe ... (vezi toată discuția)
Cesionare polita asigurare andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care am incheiat un contract de comodat avand ca obiect un autovehicul, se poate face si cesionarea politelor de asigurare ... (vezi toată discuția)