avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In ce condiții se poate realiza o donație de la 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In ce condiții se poate realiza o donație de la 2 proprietari ...

In ce condiții se poate realiza o donație de la 2 proprietari de teren în cuantum de 1/2fiecare, către o ruda apropiata a lor,recte nepoata,și dacă există în asemenea condiții vreo taxa sau nu?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:45, 5 Octombrie 2020
In aceleasi conditii ca si oricare alta donatie.
Se achita taxele pentru perfectarea contractului: onorariul notarial, taxa pentru obtinerea extrasului de Carte Funciara, intabularea si verificarile la Registrele Nationala Notariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

instrainare teren de pe persoana fizica catre un s.r.l.? Ciceralu Ciceralu Cum pot instraina terenul meu de pe persoana fizica catre un S.R.L. cu costuri minime?Contractul de vanzare-cumparare e o varianta costisitoare,am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Donatie teren - donatorul in strainatate Andreeaf Andreeaf Buna ziua, am o intrebare legata de donarea unui teren, mai exact, o cunostinta care nu este in tara ar dori sa doneze un teren, de aici din Ro, unei ... (vezi toată discuția)
Bună seara!cum pot afla dacă părinții au făcut cvc cu fratele ... DeeRox DeeRox Bună seara!Cum pot afla dacă părinții au făcut cvc cu fratele pe donatie? Dacă merg la ANCPL și cer un extras de care funciară pentru informare, pot ... (vezi toată discuția)