avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie cc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie cc

buna ziua!
am si eu o nelamurire: am un contrat de munca, pt care angajatorul mi-a eliberat adeverinta pt calculul indemnizatiei. la o alt firma am un contract de prestari servicii, in care este stipulata o suma lunara si pt care s-a retinut si platit impozitul pe venit. acest contract se ia in calcul la indemnizatie?? iar daca da, ce documente justificative se vor depune la dosar?
Multumec mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriel George Mocanu , Consultant resurse umane 13:40, 22 Decembrie 2009
Se iau in calcul aceste sume si se dovedesc in baza unei adeverinte de la angajator / finante.
Cu contractul de prestari servicii mergeti la Fisc unde il inregistrati si veti primi o adeverinta cu veniturile pe cele 12 luni luate in calcul pentru CCC.
Da se ia in calcul si contractul de prestari servicii, dar va trebui sa va adresati organului fiscal de care apartineti pentru a obtine adeverinta necesara. Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil beatrice18 beatrice18 Buna ziua,trebuie sa nasc in octombrie,iar cu contract de munca am lucrat doar 6 luni dar mai am un contract civil de prestari servicii cu o alta firma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil roxananaum roxananaum Buna ziua, Am o nelamurire in privinta acordarii indemnizatieipt. crestere copil. Eu sunt angajat bugetar dar pe linga am si o conventie civila de prestari ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul indemnizatie ccc florinact florinact Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv urmatoarea problema: angajata cu salariu minim pe economie, am nascut pe 24 ianuarie 2007 si sunt in CIC ... (vezi toată discuția)