avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,trebuie sa nasc in octombrie,iar cu contract de munca am lucrat doar 6 luni dar mai am un contract civil de prestari servicii cu o alta firma incheiat pe 1 an de zile(pana la sf oct 2012).ptr care am depus si declaratie de venit la finante. Ptr depunerea dosarului de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului am vazut ca se cere si adeverinta de venit si contractul cu firma angajatoare ,dar contractul civil de prestari servicii nu este inregistrat la ITM si nu are stampila ITM. Se ia in considerare la depunerea dosarului ptr acordarea indemnizatiei? sau nu este valabil ?
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:16, 29 Mai 2012
1. Contractul civil de prestari servicii nu se inregistreaza la ITM.

2. De la Fisc vi se elibereaza o adeverinta cu veniturile obtinute pe contractul civil si se va lua in calcul la acordarea si calcularea indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc corinac corinac buna ziua! am si eu o nelamurire: am un contrat de munca, pt care angajatorul mi-a eliberat adeverinta pt calculul indemnizatiei. la o alt firma am un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil camelia1982 camelia1982 buna ziua, trebuie sa depun dosarul de crestere copil, dar am o problema, doamnele de la SPAS ramnicu sarat inca nu s-au hotarat ce acte imi trebuiesc pentru ... (vezi toată discuția)
Venituri luate in calcul pentru indemnizatia de crestere si ingrijire copil oanaj oanaj Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei de crestere si ingrijire a copilului: sunt insarcinata, am sa nasc in luna aprilie 2010. Sunt ... (vezi toată discuția)