avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez intr o gradinita. In data de 14.09 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez intr o gradinita. In data de 14.09 2020 am ...

Buna ziua. Lucrez intr o gradinita. In data de 14.09 2020 am fost mutata la alta gradinita conform arondarii unitatilor scolare pe anul 2020, fara sa mi se aduca la cunostinta. In data de 15 09.2020 mi s a trimis prin posta o decizie de mutare dupa care in 25.09 2020 aceasta a fost revocata . si radiata de angajator.Arondarea a ramas aceeasi ,cu mine in alta locatie decat cea din contractul de munca. Ce pot face?
Unde merg sa lucrez,la vechiul loc de muncă sau la cel nou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 5 Octombrie 2020
La angajatorul care a emis decizia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de schimbare a functiei babei lacramioara babei lacramioara Ce pot face in cazul in care angajatorul m-a mutat temporar de la locul meu de munca, in aceeasi unitate, sa prestez un serviciu ce nu are nici o legatura cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca? gabytoma gabytoma Lucrez la o firma care are sediul in Bucuresti.Pana la 1.12.2013 am apartinut de un punct de lucru in Ploiesti,data la care am primit acte aditionale la ... (vezi toată discuția)
Decizie mutare pe alt post MihaelaGemeni MihaelaGemeni Buna ziua! In conditiile in care o persoana este incadrata pe un post de 15 ani si in prezent i se comunica ca este mutat pe alt post, net inferior, fara a i ... (vezi toată discuția)