avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara!Tatal copilasului s a hotarat pana la urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara!Tatal copilasului s a hotarat pana la urma sa facem ...

Buna seara!Tatal copilasului s a hotarat pana la urma sa facem un test serologic pentru determinarea paternitatii.Stiu ca testul ADN se face la Institutul Mina Minovici Bucuresti.Testul serologic unde se poate efectua?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Magda 2018 , utilizator 00:48, 8 Octombrie 2020
Puteți să-l efectuați la orice unitate medicală specializată dacă testul nu se face în cadrul unui proces civil, caz în care este necesar să fie efectuat la INML..
Il puteti face la IML.

Cu stima,
Av. Claudiu Lascoschi
Baroul Bucuresti
Multumesc!

Adrian ALBU a scris:

Puteți să-l efectuați la orice unitate medicală specializată dacă testul nu se face în cadrul unui proces civil, caz în care este necesar să fie efectuat la INML..

Multumesc!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Il puteti face la IML.

Cu stima,
Av. Claudiu Lascoschi
Baroul Bucuresti

Pentru ce anume doriti efectuarea acestui test, va e necesar in instanta sau il faceti asa, sa ii dovediti domnului ca e copilul lui? In functie de unde anume il folositi puteti lua decizii diferite, testele au preturi diferite, acuratete diferita etc.

Alte discuții în legătură

Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate tata fiica Ghipsa Ghipsa Tatăl cere un test de paternitate cat costa cel mai ieftin va rugam sa ne ziceți și unde se face este ai la domociliu (vezi toată discuția)
Mostenirea o mare problema NELAOLT NELAOLT poate sa ne spuna cineva cum se procedeaza in cazul testului adn. trebuie mers la bucuresti? noi sintem din CLUJ. (vezi toată discuția)