avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Ce semnifica depunerea de inscrisuri la un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Ce semnifica depunerea de inscrisuri la un dosar. ...

Buna ziua! Ce semnifica depunerea de inscrisuri la un dosar. Am contestat in instanta o amenda primita de la Politia Locala. Prima data am depus o cerere catre Judecatoria Medgidia, dupa care am trimis scrisoare de intampinare si eu si Politia Locala. Primele 2 infatisari s-au desfasurat in lipsa noastra. Acum in statusul procesului apare "depunere inscrisuri". Sa depun fotografii cu locatia in care am primit amenda, sa demonstrez ca nu exista nici un indicator cu "oprirea/stationarea interzisa"? Sau alt tip de document? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
maryan27, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:11, 6 Octombrie 2020
Greu de "dat cu parerea", cu asa putine informatii. Logic ar fi parut ca dovada faptului ca nu exista un astfel de indicator in zona (fotografii), sa fi fost depusa odata cu plingerea, in dublu exemplar. Daca numai ati sustinut lucrul asta, iar partea adversa lucrul contrar, fiecare fara sa probeze, pare credibil ca instanta doreste inscrisuri ca afirmatiile sa poata fi si dovedite. Vedeti si formularul respectiv:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă aplicată pe nedrept MeepLege MeepLege Salut, am fost sancționat cu amenda pentru ca am staționat (am oprit langa un chioșc să cumpăr tigari) in zona indicatorului oprire interzisa. Nu am ... (vezi toată discuția)
Plangere inlocuita de ”cerere de chemare în judecatã” MalinIonescu MalinIonescu Bun ziua, Pentru contestarea unui PV de circulatie (nu a exista o contraventie reala, detin probe clare ca aplicarea legii s-a facut abuziv) am depus inca ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala auricius auricius Am circulat si am parcat pe un drum asfaltat care este accesul catre un stadion din localitatea Videle,drum care limiteaza parcul public din localitate. Am ... (vezi toată discuția)