avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Obstacol în acordarea unui credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Obstacol în acordarea unui credit

Bună dimineața!
Doresc să accesez programul "Noua casă" la o bancă iar pentru a putea beneficia de suma dorită a trebuit să închid un card de cumpărături la o altă bancă. Cei din urmă au confirmat rezilierea cardului dar acesta încă apare activ în interogarea ANAF privind veniturile. Întrebarea mea este de cât timp este nevoie ca datele ANAF-ului să fie actualizate. Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
AndreiFlorea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:42, 6 Octombrie 2020
Nu stiu daca aveti treaba cu ANAF-ul ( acolo stiu ca "vad" veniturile ce le aveti) cat aveti cu Biroul de credit...
Eu zic sa intrebati la cei din urma...
Mai încercați și pe la alte bănci, că fiecare bancă are propria politică de creditare.
În general băncile analizează gradul de îndatorare al clientului. Nu se amestecă ANAF-ul în afacerile băncilor.
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare birou credit nejustificata brindushap brindushap Buna ziua. Acum 2 luni sotul meu a fost raportat la biroul de credite pentru o intarziere de plata a comisioanelor lunare la BRD. A fost instiintat ca are o ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 25.08. 2020 am facut o interogare la biroul de credit si am descoperit ca am o inscriere in biroul de credit cu urmatorul mesaj: Sold ... (vezi toată discuția)
Sunt în imposibilitate de a plăti o rată din cauza unei popriri. ce soluții am ca să rezolv situația? sattod sattod In urma inmfiintarii unei popriri de catre ANAF pe conturile mele am aflat ca nu pot sa imi platesc creditele catre banci. Am adus adresa de la angajator (ca ... (vezi toată discuția)