avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransament Gaze - casa Ilfov
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransament Gaze - casa Ilfov

Bransament Gaze Ilfov

Buna ziua,

Pt bransarea unui al2lea imobil la gaze, care nu se poate bransa direct la conducta magistrala pt ca soseaua a fost asfaltata de curand iar primaria nu este de acord cu perforarea asfaltului, exista o a2a solutie si anume bransarea la un vecin. Atat casa pt care se doreste bransarea cat si casa vecinului au fost construite de catre aceeasi persoana. Casa vecinului, la care se poate face bransarea, are alt proprietar acum insa toate documentele de bransare au fost achitate de persoana care doreste bransarea carei actuale. In aceste conditii mai trebuie solicitata declarative notariala de la vecin pt bransare la racordul lui?

Multumesc
Tibi
Cel mai recent răspuns: TiberiuPl321 , utilizator 16:04, 6 Octombrie 2020
Buna ziua.
Teoretic, intotdeauna este necesar acordul proprietarului atunci cand te bransezi la teava lui de gaze.
chiar daca a fost construit de acelasi proprietar, prin vanzare, sa- instrainat si dreptul de proprietate asupra tevii de gaze.
Asa ma asteptam sa fie. :(
Multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la retea de gaze naturale stela chelner stela chelner Buna ziua Pentru o casa noua urmeaza sa se faca racordarea la instalatia de gaze. Numai ca este urmatoarea situatie: de la coloana principala a fost adusa ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Bransare la gaz ContSters320341 ContSters320341 Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani ... (vezi toată discuția)